Enkelitulkinnat

 

Tuntuuko että olisi mukavaa saada yhteys enkeleihin tai edesmenneisiin rakkaisiin tai apua näkymättömän maailman puolelta? Jokaisella meillä on joskus tilanteita kun tarvitsisi kannustusta, vinkkejä parempaan oloon tai elämäntilanteeseen, ehkä hieman jopa tietoa lähitulevaisuudesta tai tukea vaikeissa elämäntilanteissa.

Teen maanläheisellä tavalla myös enkelitulkintoja juuri kuten Sinä haluat ne vastaanottaa – puhelimessa, sähköpostina, Skypellä tai vaikka käsin kirjoitettuna kirjeenä. Enkelit eivät puutu elämäämme, eivätkä sanele kuinka tätä elämää pitäsi elää. Enkelit eivät myöskään kerro negatiivisia ja pahoja asioita vaikka vaikeitakin asioita voidaan tulkinnoissa läpi käydä. Enkelien viestit ovat positiivisia, voimaannuttavia ja hyvän olon tuojia. Useasti enkeleiltä kysyttäessä vastaus on hyvin selkeä ja perustavanlaatuinen ja se tuodaan sinulle juuri oikeassa muodossa. Sinun ei tarvitse olla uskonnollinen ihminen millään tavalla saadaksesi omien enkeleidesi viestit. Opetan myös tulkintojen yhteydessä kuinka pitää omat enkelit mukana päivittäisessä elämässä ja kuinka saada apua, kun sitä tarvitset. Meillä jokaisella on se oma suojelusenkeli läpi tämän elämän, toisilla jopa useampikin.

Minulla on useita eri enkelipakkoja käytössäni, joista asiakas saa valita aina ne kortit mitkä häntä kutsuvat. Etänä tulkintaa tehtäessä käytän pakkoja toisinaan, mutta en aina. Hyvin useasti kirjallista etätulkintaa tehdessäni kanavoin suoraan enkeleiltä viestit paperille kirjoittaen, toisinaan saatan nostaa muutaman kortin; asiakas saa täysin puhtaaksi kirjoitetun mutta asiasisällöltään saman tekstin. Kiinnostuitko tai haluatko tietää lisää? Tervetuloa ihmeelliselle matkalla omaan itseesi ja elämääsi enkelten johdolla !

 

 

 

 

enkelihoidot

 

 

 

mikael_600

Enkelienergiahoidot

Enkelienergiahoidoissa käyn läpi kehon auran ja chakratelienergiakeskukset tasapainottaen ne ja tyhjentäen pois negatiivisen, paikallaan pyörivän energian. Tilalle enkeleiden kanssa yhteistyönä tuon puhdistavaa, hoitavaa enkelienergiaa. Jos asiakkaalla on "sydämmellään" ennen hoitoa jotain tiettyä, käyn hoidon aikana nuo asiat läpi enkeleiden kanssa ja kartoitan, ovatko asiat vaikuttaneet esimerkiksi kehon negatiiviseen lataukseen. Energia koetaan yleensä tässä energiahoidossa voimakkaasti "pään tyhjentävänä" energiana ja hoidon jälkeisenä euforiana, joka saa positiiviset ajatukset liikenteeseen.Toiset asiakkaat ovat varsinkin paikan päällä hoidoissa käydessään kertoneet miten tuntevat olevansa kuinhypnoosissa tai hypnoosin kaltaisessa tilassa. Hoito on täysin turvallinen ja kehoa keventävä sekä ajatuksia kirkastava. Katson myös hoitotilanteessa useasti asiakkaan entisiä elämiä ja käyn ne läpi yhdessä muun hoitopalautteeni kanssa hoidon lopuksi. Teen enkelienergiahoitoja sekä paikan päällä että etähoitoina, kesto tunnin verran. Etähoidosta annan palautteen asiakkaan toivomalla tavalla joko suullisesti puhelimessa tai kirjallisesti.

Toimin vastuullisesti ja asiakasta kunnioittaen; olen kouluttautunut Enkelitulkitsijaksi ja enkelienergiahoitajaksi Valonpolku- yrityksen kautta.