Bobymind Energy Balancing Method eli energiahoito ihmisille sekä myös eläimille Kuopiossa

bodymind-logo-2_400

Toimin Suomen energiahoitajien kouluttamana BodymindEnergyBalancing Method energiahoitajana. Tällä energiahoitomuodolla hoidetaan ja tasapainotetaan niin fyysistä kuin henkistäkin kehoa sekä pureudutaan ongelmiin purkaen niitä rauhallisesti kehosta pois.Energiahoidossa kehon energiatukoksia avataan ja puhdistetaan sekä kehoa energisoidaan käsillä hoitaen. Tämä saa aikaan sen, että kehossa syvällä olevat kiputilat alkavat helpottaa ja asiakkaan olotila parantumaan.

 

" Energiahoito sopii kaikille vauvasta vaariin ja antaa keholle uutta virtaa ja elinvoimaa. "

 

Yleisesti ottaen energiahoitoon tullaan kiputilojen vuoksi, tunnepuolen asioiden vuoksi tai vaikkapa kovan stressin seurauksena tai elämää järkyttäneen tapahtuman myötä. Moni asiakkaista on kertonut saaneensa vihdoin mm. hyvän unen laadun, päässeensä itsensä kanssa sinuiksi kun on ymmärtänyt kuinka työstressi vaikuttaa koko elämään tai vaikkapa ymmärtänyt mistä jäätynyt olkapää johtuu ja miksi se oireilee tietyn väliajoin. Hoitoon voi tulla myös täysin vailla murhetta ja huolta huomisesta, pelkästään vain energisoitumaan ja saamaan hetki omaa aikaa! Hoitoon voi tulla myös vaikka käyttäisikin lääkitystä vaivaan/sairauteen/tunnetilaan, näistä jutellaan sitten ennen hoitoa, jotta hoidosta saadaan mahdollisimman lempeä ja kaikki energia hyödynnettyä kehon avuksi.Hoito ei poista lääkkeen tarvetta, hoidot sopivat täydentäviksi hoidoiksi vaivasta/sairaudesta riippuen. Myös niitä tilanteita toki on kun kehon pitkäaikainen stressi saadaan katkaistua, niin asiakas pääsee eroon myös esimerkiksi unilääkkeistä. Jokaisen ihmisen keho on yksilöllinen, joten keskustelen näistä asioista aina ennen hoidon aloitusta. Ei ole ongelmaa, mihin ei olisi ratkaisua!

Suomen energiahoitajien koulutus jakaantuu kuuteen eri osioon, joista olen itse suorittanut tällä hetkellä viisi (5) osiota. Pohjakoulutuksen perustana on Fyysisen kehon hoito, Energiakehon hoito sekä Tunnekehon hoito. Nämä kurssit käymällä ja suorittamalla näyttökokeen ja kirjallisen kokeen sekä osallistumalla messuille tekemään messuhoitoja olen saavuttanut diplomin, jolla olen saanut pätevyyden toimia energiahoitaja. Diplomin saannin perusteena on ollut myös tietty määrä suoritettuja harjoitushoitoja yllä mainituissa hoitomuodoissa sekä valvotut hoidot. Alla hieman lisää kyseisistä hoitomuodoista:

 

Fyysisen kehon hoito

 

Fyysisen kehon hoidolla saadaan korjattua kehoa energisoimalla sitä ja vaikuttaen näin parantavasti ns.kehon asentomuutoksiin. Useasti asentomuutoksen tai virheasennon taustalla on energiajumista johtuva tukko syvissä lihaksissa, joka alkaa esim. jumittamaan hartian aluetta,selkää tai aiheuttaen polvikipuja.Kivun jyllätessä aikansa kehossa, käy useasti niin että keho alkaa pikku hiljaa jumittua ja kun asiakas tulee hoitoon, voi toinen jalka olla lyhyempi tai hartiat eri tasolla. On hyvin normaalia, että kehon joku osa on kireä ja saa aikaan ns. virheasennon vaikkei asiakas siitä olisikaan tietoinen. Fyysisen kehon hoidolla helpotusta tämän kaltaisiin vaivoihin saadaan yleensä nopeasti. Fyysisen kehon hoito toimii lähtökohtana kaikille hoidoille.

 

Energiakehon hoito

 

Energiakehon hoidossa käydään kokonaisvaltaisemmin läpi kaikki asiakkaan perus chakrat eli energiakeskukset,ns.kehon energiapumput. Ihmisen energiakeskusten tukkeutuminen voi johtaa myös kiputiloihin. Nämä kiputilat näkyvät yleensä ensin henkisellä puolella, mutta voivat pitkittyessään laukaista rajujakin fyysisiä oireita.Esimerkkinä sydämen alueen tukokset, jotka voivat (asiakkaasta riippuen) johtua esimerkiksi piiloon painetuista negatiivisista tunteista ja sydänsuruista. Nämä laukaisevat jossain vaiheessa pahaa oloa ja ahdistuneisuutta ja hoitamattomana esimerkiksi käsien kipuja ja masennusta(jokainen ihminen on yksilöllinen ja reagoi omalla tavallaan). Energiakehon hoidon teen yleensä jokaiselle, joka tulee hoitoon ensimmäistä  kertaa koska stressin aiheuttamaa "kuormaa" ja painetta on nykyään jokaisen meidän kehossa eikä kenellekään tee huonoa päästää siitä irti. Energiakehon hoidolla voidaan hoitaa mitä tahansa stressiä, unettomuutta, väsymystä, pahaa oloa, masennusta, keskittymisongelmia sekä sitten toisena ääripäänä palovammoja, leikkausten jälkeisten haavojen parantumista (sama myös eläimillä), astmaa, allergioita ym.

 Ohessa myös kuvat palovammasta, jota hoidin. Asiakkaan jalalle oli kaatunut kuuma puurolautanen, palovamma levisi suurelle alueelle ja jatkoi etenemistään ihon alla. Asiakkaan jalka sidottiin kääreisiin, jotta palovamma ei etenisi ja parantuminen pääsisi alkamaan. Hoidin ensimmäisen kerran asiakkaan jalkaa noin 10 minuutin verran lähihoitona jalan ollessa kääreissä ja muutama päivä tuon jälkeen aloitin kaukohoidot. Hoidin asiakkaan jalkaa 3 x 15 min kaukohoidoilla 1,5 viikon ajan. Tuona aikana asiakas rasvasi jalkaansa palovamman hoito-ohjeiden mukaan ja jalka oli alkutilanteessa kääreissä, mutta asiakas pystyi ottamaan kääreen pois jo vajaan viikon kaukohoitojen jälkeen. Alla vielä kuvat jalasta.

 

 

Tunnekehon hoito

Tunnekehon hoidon aikana puretaan alitajunnasta negatiivisia tunnetiloja, jotka liittyvät asiakkaan vaivaan/sairauteen/tunnetilaan. Tällä hoidolla voidaan hoitaa esimerkiksi fobioita, stressitiloja, allergioita, mutta myös niitä elämän rankkoja tilanteita esimerkiksi syömishäiriöitä, paniikkikohtauksia, koulukiusauksen aiheuttamia traumoja, useita eri pelkotiloja, kuoleman pelkoa ym. Myös ylipääsemistä esimerkiksi seksuaali traumoista tai lapsuuden traumoista tai kuoleman tapauksista hoidetaan paljonkin tällä hoitomuodolla. Hoidossa on myös mahdollista lisätä positiivisuutta kehoon vastapainona poistetulle negatiivisuudelle. Ennen hoitoa käyn läpi asiakkaan kanssa mitä hoidetaan ja millä tavalla. Hoidossa käydään läpi kehon akupunktio pisteitä ilman akupunktioneuloja. 

 

Kaikista hoitomuodoista annan mielelläni lisätietoa ja kartoitan asiakkaan tarpeen mukaisen hoidon vaivasta / sairaudesta / tunnetilasta riippuen. Kaikki hoidot tapahtuvat vaatteet päällä hoitaen, asiakkaan kanssa puhevuorovaikutuksessa ollen. Rohkeasti vaan kysymään myös eläinten hoitoja! Fyysisen kehon ja tunnekehon hoito tapahtuu aina paikan päällä, energiakehon hoitoa teen myös paikallishoidon lisäksi kaukohoitona. Huomioithan että hoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa tai mahdollista lääkitystä.

 

Teen hoidot Kuopiossa, tarpeen mukaan muuallakin (sovitusti).