img_20160831_171412-2

Ihminen sivujen takana

 

Olen reilu kolmekymppinen kuopiolainen nainen, jonka elämän tarkoitus on tehdä joka päivä edes yksi päivän hyvä työ, joka tuo iloa muille :).

Olen ollut lapsesta asti intuitiivinen ja herkkä aistimaan asioita, joita ei ääneen kerrottu. Ymmärsin jo nuorena että aistin näkymätöntä, sitä mitä on verhon toisella puolen, mutta koin sen tuohon aikaan liian pelottavaksi ja tajutessani että muut eivät tunne samoin, sulkeuduin koska en halunnut olla erilainen. Lapsuuden ja nuoruuden vaikeudet koulivat luonnetta ja elämänkatsomusta sekä sitä että en koskaan elämäntilanteesta ja elämänmuutoksista huolimatta tuntenut itseäni kuuluvaksi oikein mihinkään vaikka elämässä oli kaikki hyvin. Jossain vaiheessa ymmärsin että muut eivät tunne ja näe samoja asioita mitä minä näen ja kuulen sekä tunnen. Suljin edelleen mielessäni kaiken pois, pelkäsin enkä halunnut tietää. Ensimmäisen koirani kuoltua äkillisesti vuonna 2007 henkimaailma alkoi lähestyä voimallisesti, näitä lähestymisiä oli toki tapahtunut jo tuohonkin mennessä mutta en halunnut ajatella niitä. Sain taas kerran suljettua kaiken pois. Tyttäreni syntymä vuonna 2012 avasi ovia pikku hiljaa henkimaailmaan taas uudelleen, edelleen haluamattani. Toisen koirani kuolema vuonna 2014 oli viimeinen pisara ja ovet avautuivat kuin väkisellä ja viimein tajusin että toiselta puolen halutaan kertoa jotain ja saada minut ymmärtämään jotakin. Alkoi uuden elämän opettelu ja vastauksien etsiminen ja loputon Miksi olen tällainen ja Kuka minä oikeasti olen - kyseenalaistaminen. Koirani kuoleman jälkeen päätin että pidän koirat tavalla tai toisella mukana elämässäni, mutta seuraava takapakki odottikin kulman takana. Tyttärelläni todettiin kissa- ja koira-allergia 2 kuukautta koiran kuoleman jälkeen ja koin että minut puserrettiin täysin tyhjiin. Koirat olivat olleet mukana aina koko siihen astisen elämäni ja olin nähnyt miten koiran kanssa voi saada aikaan luottamuksen vaikka ei luottaisi yhteenkään ihmiseen. Koirat olivat olleet elämän suola ja pakoreitti jokapäiväiseen oravanpyörään, positiivinen hengähdystauko arkisessa aherruksessa kun lenkkikaverin kanssa sai vaeltaa metsissä kuunnellen itseään tai työskennellen tiiviinä parina koulutusjuttuja tehden. Ne olivat olleet parhaita ystäviä elämän joka hetkinä. Koirat olivat opettaneet minulle niin paljon että lapseni allergia tuntui henkiseltä kuolemantuomiolta. En halunnut uskoa ja tiesin että jossain on olemassa jokin muukin vastaus kuin koirattomuus. Asia jäi elämään päässäni. Pikku hiljaa aloin kuitenkin hyväksyä asiat sellaisena kuin ne minulle annettiin henkimaailman puolelta ja tajuta että on olemassa suurempia voimia kuin mitä käsitinkään. Tuon hyväksyttyäni minun oli myös helpompi käsittää se, miksi elämässäni oli aina tapahtunut rankkojakin asioita, joihin en pystynyt mitenkään vaikuttamaan.

Mikään ei tapahdu sattumalta ja kaikella on tarkoituksensa, vaikka tarkoituksen ymmärtäisikin vasta myöhemmin. Aikaa kului ja koulutin itseni enkelitulkitsijaksi koska halusin ymmärtää itseäni ja maailmaa jonka olin haluamattani kuullut ja nähnyt jo pitkään. Jossain vaiheessa ymmärsin että minulle halutaan antaa vielä jotain muutakin, minun toivotaan tekevän elämälläni jotain muutakin kuin mitä henkinen työni jo piti sisällään. Siinä vaiheessa kuvaan astui mukaan energiahoitajakoulutus. Olin vuosia halunnut tehdä käsilläni jotain muuta merkityksellistä kuin mitä olin tehnyt siihen asti toisessa päivätyössäni. Olen surkea käsitöissä, maalaamisesta tai piirtämisestä puhumattakaan. Ajattelin ja toivoin aina että hyvän muistini, korostuneiden aistieni, ihmisläheisyyteni ja auttamishaluni on pakko liittyä oleellisesti johonki , joka tulee vastaan jollain muotoa elämässäni vielä. Koirista nyt puhumattakaan. Energiahoitaminen oli ratkaisu.

Toimin tällä hetkellä päivätyöni ohella koulutettuna enkelitulkitsijana ja enkelienergiahoitajana, valotyöntekijänä joka antaa muille toivoa ja viestejä verhon toiselta puolen. Selvänäköisyys on myös avautunut tämän matkan myötä yhä enemmän sekä itseni hyväksynnän kautta myös meediointi. Näiden lisäksi työskentelen Suomen energiahoitajien kouluttamana energiahoitajana, jolla saralla koulutan koko ajan itseäni lisää. Tyttäreni allergiaa olen hoitanut energiahoidoilla, nyt alkaa näyttää siltä että koira-allergia alkaa pikku hiljaa helpottamaan. Vastauksia on siis alkanut löytymään ja tunnelin päässä näkyy valoa, kaikilla osa-alueilla.

Mikään ei tapahdu sattumalta ja kaikella on tarkoituksensa, vaikka tarkoituksen ymmärtäisikin vasta myöhemmin.

Tervetuloa sivuilleni löytämään pala uutta elämää - loppujen lopuksi kaikessa on kyse Puhtaasta Energiasta 🙂

 

 

 

Facebook sivuni

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.